Financiar

#ciobani vanzare produse #crescatori oi #ordin ansvsa

Ciobanii isi pot vinde pana la 1 aprilie produsele, fara sa se inregistreze la ANSVSA

ANSVSA a decis, marti, in urma unei intalniri cu reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si ai crescatorilor de oi, amanarea pana la 1 aprilie a ordinului care interzice vanzarea directa a produselor alimentare de origine animala.

Presedintele Asociatiei Crescatorilor de Ovine din Sibiu, Marcel Andrei, a declarat, pentru NewsIn, ca desi au primit aceasta noua amanare , nu se va renunta la incercarea de a obtine anularea ordinului.

"Desi avem aceasta amanare pana la 1 aprilie, nu renuntam la ideea de a anula acest ordin, motiv pentru care am depus o cerere prin care cerem anularea ordinului si continuarea realizarii unui ghid de bune practici privind vanzarea si inregistrarea produselor", a explicat Andrei.

Presedintele Asociatiei Crescatorilor de Oi din Sibiu a declarat, pentru NewsIn, ca fermierii nu au bani sa faca investitiile necesare pentru a indeplini conditiile din ordinul Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si nu vor putea sa se inregistreze.

  •   2009-01-21
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului