Financiar

#campanie elctorala #bani #criza economica #cheltuiala #emil boc

Campania electorala "produce" masuri anticriza pe banda rulanta

Campania electorala si criza economica merg mana in mana. In asteptarea alegerilor europarlamentare, reprezentantii Executivului promit o serie de masuri care ar trebui sa amortizeze efectele recesiunii economice. Vizati de masurile Cabinetului Boc sunt atat romanii de rand, cat si oamenii de afaceri, scrie Realitatea TV. Astfel, Guvernul promite eliminarea criteriului vechimii la angajarea tinerilor, ajutoare de stat pentru patronii de IMM-uri care angajeaza someri si credite avantajoase pentru agricultori .

"Guvernul pe care il reprezint tine, in continuare, pedala apasata pe acceeleratie. In maxim doua saptamani ministerele vor trebui sa prezinte un program pentru eliminarea conditiei experientei in munca la angajare. Trebuie sa punem accentul pe performanta si vom modifica actele legislative, pentru ca aceasta conditie discriminatorie, a experientei in munca, sa fie eliminata. Altii se ocupa de alegerile care vor urma, noi ne preocupam de problemele de astazi ale Romaniei", a declarat Emil Boc la o intalnire cu electoratul PDL din Iasi.

Premierul a explicat ca masurile Executivului vor stimula si mediul de afaceri, in conditiile in care micii intreprinzatori sunt incurajati sa isi dezvolte afacerile cu fonduri nerambursabile puse la dispozitie de Guvern. "In total, este vorba de 100 de milioane de euro, o suma de 20 de ori mai mare decat cea stabilita la inceputul anului. Vom da 200.000 euro pentru fiecare, pentru a sustine activitatea economica, acestia sunt , va fi un efort", a subliniat prim-ministrul Romaniei.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea