Financiar

#emil boc #fmi #imm #credite consum #banci

Boc: Vrem ca imprumuturile sa mearga spre IMM-uri

Bancile vor acorda in continuare credite pentru consum, dar conditiile de contractare vor fi mai riguroase si nu va mai exista un credit cu buletinul, banii fiind orientati in principal pentru sustinerea investitiilor si infiintarea de locuri de munca in economie , a declarat premierul Emil Boc ( foto ). El a amintit ca o parte din sumele imprumutate de Romania prin acordul incheiat cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana vor fi directionate catre mediul bancar.

"Vor exista si credite pentru consum, numai ca probabil conditiile de creditare vor fi mai riguroase decat pana acum, nu va mai fi credit cu buletinul, asa cum a fost pana in momentul de fata, astfel incat indirect acesti bani sa fie orientati spre mediul economic , spre capacitatea de a sustine acele investitii care aduc sau mentin locuri de munca in economie. Tinta noastra este ca aceste credite sa se duca catre mediul economic, spre intreprinderi mici si mijlocii, pentru a sustine activitatea economica", a spus Boc, citat de Mediafax.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea