Cariera

#crossover #cariera

Arde etapele in cariera cu Crossover!

Faimosul "self-made man" - tanar, frumos, de succes, prosper, intreprinzator, un profesionist cu o reputatie recunoscuta si un statut social consolidat - ramane un model vizat de multi dintre noi inca de la inceputul carierei.

Daca v-ati saturat sa stati cuminti, rabdatori si aliniati, asteptand disciplinati sa ajungeti si voi la rand, sa se faca verde si pentru voi la semaforul carierei, puteti lua oricind ascensorul rapid Crossover spre succes.

Da, Crossover nu este doar un rezervor global de talente si o scoala de productivitate si eficienta, este si un accelerator de cariere. in reteaua noastra sunt mai multe pozitii "cu greutate" deschise in orice moment, spre care te poti imbarca imediat, decat in orice corporatie. in nicio mare corporatie nu exista o oferta atat de bogata si o cerere atat de densa de Java Chief Software Architect, Software Engineering Manager sau .NET Chief Software Architect.

Toti clientii Crossover isi doresc talente cu autoritate profesionala, tehnica si chiar manageriala, iar oferta lor agregata pentru pozitiile de experti este una imbatabila. Prin insasi natura business-ului lor, clientii nostri cauta doar seniori, doar oameni cu o experienta si expertiza bogata.

Un senior developer care nu a fost niciodata software architect sau chief software architect pe cartea de munca poate aspira pe loc la un asemenea rol daca este capabil sa il obtina prin tehnologiile si experientele profesionale la care a fost expus in echipele de dezvoltare software din care a facut parte.

Fiecare misiune indeplinita, fiecare proiect de succes finalizat, fiecare aplicatie dezvoltata in retea, fiecare "tour of duties" completat in Crossover presupune expunerea la noi tehnologii si provocari profesionale, inseamna o oportunitate semnificativa de invatare si iti ofera sansa ca din 2 in 2 ani (in medie) sa faci saltul de la rolul de software developer la cel de senior developer, software architect si chiar chief software architect. si chiar mai repede, daca simti ca poti!

Viteza cu care arzi etapele in cariera depinde doar de tine, de ambitia ta, de rezultatele tale, de obiectivele pe care ti le propui si pe care dovedesti ca esti capabil sa le atingi. intr-adevar, la noi "the sky is the limit".

Munca ta de calitate intr-o echipa mica si dinamica dintr-un start-up tehnologic de succes poate fi mai importanta decat cea dintr-o echipa extinsa dintr-o corporatie, plina de reguli interne si proceduri greoaie.

Contributia ta la reusita unui proiect sau la succesul unui produs poate fi decisiva intr-o echipa mai supla, intr-o companie antreprenoriala si te poate propulsa spre CV-ul si pozitia la care ai visat.

Impactul muncii tale e mult mai mare intr-un start-up decat in echipele de 3-4 ori mai numeroase ale unei multinationale. Acolo esti doar o rotita dintr-un mecanism functional, la Crossover esti o componenta cheie, esentiala a procesului, esti omul orchestra, dirijorul sau chiar intreg mecanismul.

In echipele suple ale start-up-urilor tehnologice antreprenoriale si inovative, calitatea fiecarui om conteaza cu adevarat. La noi nu au ce cauta oamenii mediocri sau care nu-si asuma riscuri si provocari, care lucreaza doar cu tehnologiile standard, invechite, sigure si testate de zeci de ani. Noi lucram cu "cutting-edge technologies", dezvoltate chiar in companiile antreprenoriale si inovative de care vorbeam.

Corporatiile mari sponsorizeaza cercetarile aplicative ale start-up-urilor tehnologice sperand ca vor putea sa ocheasca din timp si sa se urce pe urmatorul val al tehnologiei. Fabrica americana de vise si de start-up-uri este de fapt o investitie in viitor, in viitoarele oportunitati de investitii si achizitii ale multinationalelor.

Care va fi pariul castigator de astazi, pariul care se va dovedi castigator maine? Nu stim. Ceea ce e sigur e ca numerosii business angels, investitorii, fundatiile corporatiste, oficialii guvernamentali, mentorii inteligenti si talentele de top mizeaza tocmai pe antreprenorii care creeaza locuri de munca pentru visatori si dezvolta "groundbreaking technologies", care inoveaza din interiorul industriilor creative pentru a descoperi noul Graal al tehnologiei.

Tinta Crossover si pariul nostru are ca miza tot piata gigantica de start-up-uri tehnologice inovative din SUA. Iar profilele de candidati pe care le cautam, talentele de top pe care le selectam trebuie sa se potriveasca bine cu aceste start-up-uri antreprenoriale care cauta profesionisti de tipul "one man show", experti cu abilitati complexe si extinse, seniori capabili sa experimenteze la tehnologiile promitatoare ale viitorului.

De aceea, daca intr-o corporatie 90% dintre pozitiile oferite sunt pentru juniori incepatori sau pentru specialisti cu competente tehnice medii si doar 10% dintre roluri sunt destinate unor seniori de top, in reteaua Crossover situatia este inversa: 90% dintre pozitiile oferite de clientii nostri sunt de roluri de senioritate, autoritate si responsabilitate profesionala, valori si calitati rasplatite pe masura.

Iata secretul pentru care pe platforma Crossover nu trebuie sa astepti 5 ani sa se elibereze pozitia la care visai, sa plece vreun coleg la o alta corporatie si sa-ti lase locul liber.

Daca detii acum acest set de abilitati si competente generos despre care iti vorbesc, daca ai atitudinea potrivita fata de munca si curajul de a avea initiativa, poti arde imediat etapele in cariera, fara a te izbi la fiecare pas de barierele organizationale sau tehnologice sau de omul de la HR. Te asteptam printre noi!  

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea