Cariera

#cadouri colaboratori #cadouri angajati #cadouri #sarbatori de iarna

3 propuneri de cadouri pentru angajatii si colaboratorii dumneavoastra cu ocazia sarbatorilor de iarna

Sarbatorile se apropie, iar "Mosul" trebuie sa isi pregateasca temeinic sacul nu doar pentru familie, ci si pentru echipa de angajati si colaboratori care inalta, alaturi de conducere, firma dumneavoastra spre succes. Acest lucru este posibil cu ajutorul companiei Debonaire, singura din Romania care ofera pachete-cadou pentru segmentul corporate.

Debonaire este compania dedicata segmentului corporate care, anul acesta, poate juca rolul ajutorului lui Mos Craciun in firma dumneavoastra. In portofoliul Debonaire puteti gasi pachete-cadou pentru angajatii si colaboratorii dumneavoastra care nu numai ca vor reflecta aprecierea si multumirile pentru munca depusa si pentru relatia de colaborare eficienta dintre dumneavoastra si acestia, ci vor face acest lucru intr-un mod deosebit de rafinat si elegant.

Produsele atent selectate, de calitate superioara, provin de la producatori iscusiti din tari precum Franta, Germania, Italia, Scotia, Belgia si Danemarca, precum si din colectiile artizanilor populari romani, fiind alese astfel incat sa poarte pe oricine intr-o poveste fabuloasa a gustului. Debonaire ofera peste 150 de sortimente de specialitati pe care le puteti incorpora in pachetele-cadou pentru angajatii si colaboratorii dumneavoastra, de la deliciosul panettone italian cu unt, produs dupa reteta originala, la ciocolata belgiana autentica, cu gust fin, si rafinatele produse de patiserie frantuzesti. In plus, bauturile cu gusturi fine, printre care whisky, prosseco si vin, precum si decoratiunile cu tematica, vin in completarea cosurilor-cadou, dand un aer festiv intregului ansamblu.

In cele ce urmeaza, va vom prezenta trei variante de cosuri-cadou numai bune de daruit angajatilor si colaboratorilor dumneavoastra in perioada Craciunului, cu mentiunea ca oricare dintre aceste pachete, precum si celelalte pachete-cadou din portofoliul Debonaire, pot suferi modificari - dumneavoastra puteti exclude, adauga sau inlocui produsele din cos cu altele, in functie de buget si preferinte.

Cosul-cadou de Craciun Chevalier

Cosul-cadou de Craciun Chevalier, varianta standard, vine impachetat intr-o cutie pentru cadouri maro. In interiorul acestuia se gasesc: o sticla de vin rosu sec, editie speciala, Rosu de Ceptura din anul 2014, un delicios panettone Granducale cu unt, stafide si coaja confiata de portocala, ambalat si decorat manual, trufe belgiene Chevalier Toffe Confiserie Vandenbulcke, specialitati crocante din ciocolata cu lapte, cereale si nuci de macadamia sarate Macadamia Rau confiserie si o gustoasa specialitate artizanala Moon Sensation Sogni di Zucchero, din nougat moale cu migdale, cognac si portocala.

Cosul-cadou de Craciun Regal Treats

Cosul-cadou de Craciun Regal Treats include o cutie pentru cadouri cu fundita asortata, o lumanare parfumata in forma de bradut si o multime de bunatati: fursecuri traditionale englezesti cu mix de condimente, o selectie de ciocolata cu vanilie Bourbon, cu cafea, alune si boabe de cacao, specialitati frantuzesti din ciocolata neagra cu coniac si lichior, specialitati sarate de patiserie din Germania, cu branzeturi, nuci, seminte si condimente, o selectia de praline premium din ciocolata neagra si frisca proaspata umplute cu crema de cafea, rom, brandy de coacaze si zmeura si gin tonic. Acesta mai contine, de asemenea, si un panettone cu unt si crema de ciocolata, ambalat si decorat manual, o sticla de vin rosu sec Merlot din 2012, un prosecco extra dry DOC Millesimato Vinopera Bervi si o sticla de whisky Jack Daniel’s Tennessee.

Cosul-cadou de Craciun Great Selection

O selectie grozava, dupa cum ii spune si numele, este pachetul de Craciun Great Selection, care include, pe langa cosul impletit cu manere de lemn, specialitati de patiserie englezeasca sarata cu unt si nuci Savoury Farmhouse, ciocolata alba cu migdale, portocala si fistic, o selectie de praline premium, cu frisca proaspata, nougat si alune, un pannettone cu unt si crema de ciocolata, ambalat si decorat manual, un vin orsu sec Cahors Gouleyat Malbec 2012 din Franta si un Whisky Ballantine’s Finest Blended Scotch.

Daca nu va puteti hotari, insa, cu privire la multiple optiuni oferite de Debonaire, echipa va sta la dispozitie cu servicii de consiliere, asigurandu-se ca veti face cele mai bune alegeri. In plus, dupa prima comanda, veti fi rasplatit cu un discount de fidelitate atractiv. Accesati site-ul oficial al companiei debonaire.com pentru mai multe informatii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea