Cariera

#carte #amsta #carti #nlp #vanzari #concurs

Castiga carti care te vor ajuta sa descoperi secrete din trei domenii profesionale diferite

Cum se redacteaza materialele de PR in era digitala, cum poti vinde depasind barierele dintre voi si clienti si care sunt secretele oamenilor de succes – acestea sunt trei dintre temele care ii pot ajuta nu doar pe cei care lucreaza in aceste domenii, cat si pe necunoscatori, pentru familiarizarea cu aceste domenii. Participa la concursul nostru si poti castiga trei pachete de carti care te vor ajuta sa afli cateva secrete din trei domenii diferite.

Cariere.Acasa.ro si Editura Amsta te premiaza cu un set de carti.

"Ghidul redactarii in relatii publice", "Marketingul motivational", " NLP – Genial!" sunt cele trei propuneri pe care ti le facem impreuna cu Editura Amsta pentru a te ajuta sa afli cateva secrete din trei domenii diferite ale vietii.

"Ghidul redactarii in Relatii Publice", de Merry Aronson, Don Spetner si Carol Ames propune o abordare simpla si practica a redactarii  materialelor de PR, de la obisnuitele comunicate de presa , scrisori de pitch, biografii si alerte media, la discursuri mult mai complexe si sofisticate, propuneri de campanii media, raspunsuri la situatiile de criza, precum si scrierea publicatiilor interne. In plus, din carte aflam cum sa tinem pasul cu toate practicile nou aparute in PR, precum si cu viteza care caracterizeaza era digitala.

"Marketingul Motivational", a lui Robert Imbriale dezvaluie o modalitate noua si puternica de a-i convinge pe oameni sa cumpere. Folosind exemple din viata reala, Robert Imbriale va ajuta sa depasiti barierele existente intre voi si clientii vostri, iar acest lucru se intampla in termeni simpli pe care oricine ii poate intelege.
 

"NLP - Genial !", scrisa de David Molden si Pat Hutchinson ne spune "ce stiu, ce fac si ce spun oamenii care au succes". Citind aceasta carte "vei intelege cum functioneaza NLP, vei fi mai eficient si vei avea mai mult succes, vei observa cum se aplica NLP in practica, avand la dispozitie foarte multe exemple".

 

Cum poti participa?
Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI. Nu uita ca vor fi premiate doar cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

 

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!
• Concursul se desfasoara in perioada 26 octombrie - 25 noiembrie 2009 . Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea