Umanitar

#copii in dificultate ##WhatDoesChristmasMeanToYou? #Hope and Homes for Children Romania

#WhatDoesChristmasMeanToYou? De sarbatori, ajuta si tu un copil aflat in dificultate!

Familie, cadouri, bucurie. Acesta este Craciunul pentru cei mai multi dintre noi. Dar, deoarece Craciunul inseamna si sa daruiesti, nu doar celor dragi, ci si celor mai putin norocosi, Clinica Trident organizeaza un eveniment caritabil dedicat copiilor beneficiari ai programelor desfasurate de Fundatia Hope and Homes for Children Romania. Acesti copii traiesc in conditii de saracie si nici nu viseaza la brad si la cadouri sub pomul de Craciun.

Un grup de 40 de copii de la Olga Gudynn International School au realizat lucrari artistice cu pasta si periuta de dinti, care mai apoi au fost reinterpretate si restilizate intr-o maniera moderna de artistul Roxana Ene - ROXY & KidsArt, Germania. Acestea vor fi scoase la licitatie in cadrul unui eveniment caritabil, care va avea loc marti, 20 decembrie, incepand cu ora 19.00, la sediul Clinicii Trident, din str. Dr. Louis Pasteur, nr. 1A. Pretul de pornire al fiecarei lucrari este de 79 de euro.

De asemenea, invitatii la eveniment vor putea participa la o tombola caritabila (unde biletul de participare va fi in valoare de 100 de lei) si vor avea ocazia de a castiga daruri semnate de designeri cunoscuti si de brandurile partenere.

#WhatDoesChristmasMeanToYou face parte dintr-o campanie ampla initiata de Clinica Trident - Copii pentru Copii - campanie care se va desfasura pana pe 30 martie si care va reuni o serie de evenimente caritabile organizate atat in mediul online, cat si offline.

Fondurile adunate in urma acestui eveniment vor ajunge la copiii din programele desfasurate de Fundatia Hope and Homes for Children Romania in Bucuresti. Acestia sunt copii cu varste cuprinse intre 10 luni si 17 ani, care traiesc in conditii de saracie.

Intreaga campanie se bucura de sprijinul unor cunoscute personalitati, care au raspuns invitatiei noastre: Ada Condeescu, Dragos Bucurenci, Bianca Ionita, Florentina Opris, Deea Buzdugan, Ana Maria Gheorghe, Irninis Miricioiu, Alexandru Dadoo.

Cei care doresc sa se alature demersului pot sa o faca fie participand la eveniment, licitand pentru lucrarile semnate de elevii Olga Gudynn International School si de artistul Roxana Ene - ROXY & KidsArt, Germania, fie promovand campania Copii pentru Copii in mediile sociale, cu ajutorul hashtagurilor #copiipentrucopii si #whatdoeschristmasmeantoyou.

Intreg evenimentul va fi difuzat live pe www.caleaeuropeana.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea