Umanitar

#leroy merlin #centru de plasament #foisor #bucuresti

Vizita surpriza din partea Leroy Merlin la un centru de plasament din Bucuresti

Leroy Merlin sarbatoreste vara alaturi de copiii de la centrul de plasament Pinocchio din Capitala.

Pentru copii, vara debuteaza odata cu terminarea anului scolar si inceputul "Vacantei Mari", cea mai asteptata vacanta de peste an. Zilele lungi si calduroase de vara sunt perfecte pentru activitati in aer liber, de aceea retailer-ul Leroy Merlin le-a pregatit copiilor institutionalizati un cadou special: un foisor de gradina decorat cu flori in ghivece si echipat complet cu masa si scaune.

Surpriza pentru centrul de plasament Pinocchio a venit ca o urmare fireasca a culturii organizationale Leroy Merlin si a angajamentului de sustinere a comunitatii, iar aceasta actiune este cuprinsa in planul activitatilor de CSR Leroy Merlin România.

Generozitatea, respectul, initiativa si implicarea in societate stau la baza valorilor la care compania adera. Misiunea Leroy Merlin este aceea de a ajuta fiecare persoana sa isi proiecteze un vis despre caminul pe care si-l doreste si apoi sa il transforme in realitate cu ajutorul unor produse si servicii care sa raspunda necesitatilor fiecareia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea