Umanitar

#Turul Romaniei pe bicicleta #copii diabet

Turul Romaniei pe bicicleta, pentru copiii cu diabet

Duminica, 25 iunie, ora 9, in Parcul Izvor (intrarea din Bdul Natiunile Unite in dreptul Palatulului Parlamentului)  din Bucuresti se da startul turului Romaniei pe bicicleta.

Diagnosticata cu diabet tip 1 insulinodependent in anul 2002, Gabriela-Elena Airinei a decis sa faca turul Romaniei pe bicicleta urmarind cat mai aproape granita tarii, pentru a atrage atentia asupra problemei pacientilor cu diabet si in special a copiilor cu diabet.

Insotita de sotul sau, Cristian Airinei, Gabriela-Elena Airinei va pedala 3000 de km si va acoperi 21 de judete, timp de 30 de zile.

Impreuna, sotii Airinei,  au lansat programul “Da si Eu Pot" prin intermediul caruia se strang fonduri ce vor fi donate ASOCIATIEI SPRIJIN PENTRU DIABET pentru achizitionarea de sisteme de monitorizare a glicemiei necesare copiilor diagnosticati cu diabet tip 1.

Sursa foto: freerider.ro

In Romania sunt peste 3000 de copii diagnosticati cu diabet tip 1 care necesita monitorizare permanenta a glicemiei.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.