Umanitar

#taxi persoane cu probleme speciale #taxi bolnavi #taxi gratis

Stiai ca exista Taxi Gratis? Cine il poate folosi

Cu totii folosim expresia “ daca vrei sa schimbi ceva trebuie sa iei atitudine”! Ei bine, asta e ceea ce a facut Alex Bobes. El a luat atitudine.

Alex Bobes a infiintat Asociatia Taxi Gratis. Probabil te intrebi ce este asa special sau de ce este gratis. Ei bine, Taxi Gratis vine in ajutorul celor nevoiasi. Este un proiect umanitar care le ofera transport gratuit persoanelor cu probleme speciale. Oamenii implicati in proiectul Taxi Gratis au constientizat probleme pe care le intampina oamenii bolnavi si cat de greu le este acestora sa circule cu mijloace de transport in comun. Pe langa gandurile bune, acesti oameni ii transporta in conditii de siguranta pe cei care au atata nevoie de ei. Nu se dau in laturi de la a face o fapta buna si nici nu se gandesc daca ei au ceva de castigat din asta.

In zilele noastre suntem inconjurati de nepasare, rautate si ura. Oamenii nu stiu sa mai fie oameni, cel putin asta tindem sa credem. Si fix atunci cand ne pierdem speranta in umanitate apar oameni ca cei din Asociatia Taxi Gratis si ne demostreaza contrariul. Ei ne arata ca oricine poate face bine, dar trebuie sa vrei sa vezi binele si sa vrei sa il faci.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea