Umanitar

#umanitar #asociatia ana si copiii #donatii

Sprijina si tu constructia unui nou sediu pentru Asociatia "Ana si Copiii"

Cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani, Fundatia Herbalife Nutrition a lansat la inceputul lunii decembrie competitia "Schimba o viata chiar azi" ("Change A Life Today"), in cadrul careia au fost selectati 25 dintre partenerii sai Casa Herbalife la nivel global. Asociatia "Ana si copiii" – Casa Herbalife din Romania este unul dintre partenerii selectati in aceasta competitie, al carui obiectiv este strangerea sumei de 25.000 de dolari pana pe data de 1 ianuarie 2020 pentru construirea unui nou sediu in Bucuresti.

"Suntem bucurosi ca "Asociatia Ana si Copiii" este una dintre cele 25 de Case Herbalife selectate in aceasta competitie. Prin acest proiect, ne propunem sa sustinem constructia unui nou sediu - cel mai mare centru de zi pentru copii aflati in dificultate. In ultimii 3 ani, am fost si vom continua sa fim alaturi de acesti copii si sa construim un viitor mai bun pentru ei. Donatia fiecaruia dintre noi reprezinta un pas inainte in realizarea acestui nou Centru Ana si Copiii, in care vor fi integrati aproximativ 200 de copii", a declarat Romeo Cazanescu, Country Director Herbalife Nutrition Romania, Moldova, Ungaria si Bulgaria.

Prin intermediul asociatiei Ana si Copiii oricine poate face donatii pentru construirea unui nou centru "Ana si Copiii" in Bucuresti.

Angajatii si membrii Herbalife Nutrition s-au implicat activ oferind ajutor Asociatiei "Ana si Copiii" –prin sustinerea de seminarii educationale pentru copii si parinti cu accent pe nutritie echilibrata si un stil de viata activ; prin acces la o alimentatie sanatoasa, de a le oferi o nutritie zilnica si educatie despre cum sa faca alegerea corecta a alimentelor.

Ultima initiativa locala Herbalife Nutrition Romania s-a desfasurat de curand, iar cu aceasta ocazie, cei 50 de copii din centrul din Bucuresti au primit vizita angajatilor Herbalife care le-au oferit celor mici daruri cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea