Umanitar

# familii in dificultate # spriji #asociatia ana si copiii #umanitar

Sprijin pentru persoanele in varsta, familiile aflate in dificultate si pentru cadrele medicale, in timpul pandemiei

Herbalife Nutrition Romania se alatura eforturilor de sprijinire a cadrelor medicale si a persoanelor aflate in dificultate in aceasta perioada de pandemie Covid-19. Astfel, 1.400 de produse de igiena personala Herbalife si 500 de produse alimentare au fost oferite catre 500 de varstnici din 6 camine aflate in Bucuresti si 90 de cadre medicale din Sectia de Chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta „Sf. Pantelimon”, iar alte 600 de produse de igiena personala se vor oferi catre personalul de la Unitatea de Primiri a Urgentelor din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca si de la Serviciul de Ambulanta al judetului Cluj.

Totodata, in urma donatiei financiare facute de Herbalife Nutrition Romania catre Asociatia „Ana si Copiii”, au fost pregatite pachete cu produse alimentare ce au fost trimise catre 75 de familii ale copiilor ce se afla in evidenta Asociatiei.

„In aceasta perioada fiecare gest de solidaritate conteaza. Multumesc echipei noastre si Membrilor Independenti Herbalife Nutrition care s-au mobilizat pentru aceasta initiativa de sprijin”, a declarat Romeo Cazanescu, Country Director Herbalife Nutrition Romania, Moldova, Ungaria si Bulgaria.

Herbalife Nutrition Romania este alaturi de Asociatia “Ana si Copiii” de mai bine de 3 ani, sprijinind imbunatatirea calitatii vietii copiilor si a familiilor lor.

„Pe langa sprijinul oferit in aceasta perioada grea pentru copii si familiile lor, Herbalife Nutrition Romania este unul dintre partenerii nostri strategici care contribuie la constructia noului centru Ana si Copiii destinat educatiei unui numar de 200 de copii din medii sociale defavorizate”, a declarat Mihaela Voivozeanu, Presedintele Asociatiei ”Ana si Copiii”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea