Umanitar

#eradicare foamete la nivel mondial # stoparea foametei #eradicare foamete #alimente #donatii

Peste 3 milioane de dolari au fost donati pentru eradicarea foametei pe intregul glob

Peste 3 milioane de dolari au fost donati pentru a ajuta la eradicarea foametei pe intregul glob de Herbalife in cadul initiativei Nutrition for Zero Hunger (Nutritie pentru Zero Foamete).

 

Herbalife Nutrition, companie globala de top in domeniul nutritiei, celebreaza succesul initiativei Nutrition for Zero Hunger (Nutritie pentru Zero Foamete). Aceasta initiativa isi propune sa combata foametea si, pana in acest moment, compania si Herbalife Nutrition Foundation au donat peste 3 milioane de dolari ca ajutor financiar si material.

Conform Food and Agricultural Organization, una din trei persoane din lume sufera de o anumita forma de subnutritie. Nutrition for Zero Hunger vizeaza imbunatatirea situatiei cat mai multor comunitati posibil, prin nutritie sanatoasa si educatie, finantand organizatii globale de top, inclusiv Feed the Children si The Hunger Project, printre altele.

“Stim de ce este nevoie pentru a eradica foametea si avem capacitatea de a o face. Adevarata intrebare este daca avem dorinta de a o face. Lucrand impreuna cu organizatiile noastre partenere dedicate, ne-am asumat angajamentul de a face ce ne sta in putere pentru a eradica foametea si de a ajunge la comunitati din intreaga lume. Mai sunt inca multe de facut si nu vom renunta pana nu vom elimina complet foametea,” a declarat Alan Hoffman, Executive Vice President for Corporate Affairs in cadrul Herbalife Nutrition.

Fiind aliniata la al doilea Obiectiv ONU pentru dezvoltare durabila – Zero Foamete, prin care se doreste eradicarea foametei in toate formele acesteia pana in 2030 si asigurarea accesului la alimentatie si o nutritie mai buna in intreaga lume, iata care sunt realizarile de pana acum ale initiativei Nutrition for Zero Hunger, impreuna cu partenerii acesteia:

  • A oferit aproape 700.000 de mese nutritive copiilor si familiilor
  • A donat peste 800.000 de portii cu produse Herbalife Nutrition comunitatilor in dificultate
  • A sprijinit peste 87.000 de beneficiari cu suplimente alimentare esentiale si educatie nutritionala pentru a reduce carentele nutritive si pentru a sprijini dezvoltarea sanatoasa a copiilor

Fiind o companie globala, multe dintre cele 94 de tari unde opereaza Herbalife Nutrition gasesc diferite moduri pentru a avea impact in propriile comunitati prin intermediul initiativei Nutrition for Zero Hunger:

America de Nord

  • Printr-un parteneriat cu Feed the Children, fondurile au fost utilizate pentru a oferi mese si produse alimentare si esentiale familiilor din Statele Unite.
  • Produse Herbalife Nutrition in valoare de peste 1,4 milioane de dolari au fost donate catre cel putin cinci organizatii non-profit.
  • Peste 1.500 de kg de alimente au fost oferite bancilor alimentare locale.

Mexic

  • Prin intermediul organizatiilor non-profit locale, au fost donate aproximativ 5.600 de unitati de produse Herbalife Nutrition, oferind 168.000 de portii bogate in nutrienti.

Asia Pacific

  • Un program educational de 12 saptamani, intitulat “Nutrition for Zero Hunger STAR Program”, ii invata pe copii sa dezvolte obiceiuri alimentare sanatoase si exercitii fizice regulate. Participantii in program includ 22 de parteneri Casa Herbalife Nutrition Foundation si peste 1.200 copii din noua tari.

America Centrala si de Sud

  • 20 de organizatii non-profit au primit fonduri pentru a ajuta la eforturile impotriva COVID-19 si a dezastrelor cauzate de uraganele Eta si Iota.
  • 15 organizatii non-profit din 13 tari au primit peste 380.000 de unitati de produse Herbalife Nutrition

China

  • Fonduri pentru educarea a aproape 1.500 de medici din mediul rural cu privire la importanta nutritiei de calitate in eradicarea foametei.

Din 2005, compania s-a dedicat actiunilor de ajutorare prin intermediul Herbalife Nutrition Foundation (HNF). HNF sprijina 168 de parteneri Casa Herbalife Nutrition la nivelul comunitatii de pe intreg globul care ajuta comunitatile vulnerabile social sa aiba o nutritie adecvata si organizatiile axate pe promovarea accesului, educatiei si abilitarii in zona nutritiei corespunzatoare, a starii de bine generale si a ajutorului in caz de calamitate. In 2020, Fundatia a donat 4,47 de milioane de dolari pentru 168 din programele sale Casa Herbalife Nutrition pentru a ajuta la imbunatatirea comunitatilor locale.

Sursa foto principala: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea