Umanitar

#Daria Dima radioterapie #Daria Dima tumoare #Daria Dima #campanie umanitara

Mesajul emotionant al unei fetite de 3 ani care lupta pentru viata ei VIDEO

Daria Dima, o fetita de numai 3 anisori din Constanta, a fost salvata in ultima clipa de medicii bucuresteni, care i-au extirpat o tumora pe creier de 15 mm. Biopsia, insa, a aratat ca micuta mai trebuie sa treaca un prag foarte important ca boala sa nu recidiveze si sa-i curme viata.

 

Medicii din Bucuresti, acolo de unde Daria a primit rezultatele biopsiei, i-au recomandat ca sedintele de radioterapie sa le faca in strainatate, deoarece tara noastra inca nu dispune de tehnologia necesara pentru astfel de sedinte sub anestezie pentru copii. Astfel, Daria a fost transferata la Spitalul Acibadem din Turcia, insa din pacate costurile sedintelor de radioterapie depasesc cu mult capacitatile financiare ale mamei – 17.000 de Euro.

In acest sens, Asociatia “Salveaza o inima”, care i-a acoperit integral costurile operatiei de la inceputul anului (10.000 de Euro), a redeschis campania de strangere de fonduri pentru Daria Dima. Pana in prezent, s-a strans 69% din suma necesara, iar fetita este nerabdatoare ca totul sa se termine cu bine si sa se intoarca sanatoasa si sa aiba o copilarie normala. “Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine si sa fiti in continuare pentru a termina tratamentul! Va multumesc” este mesajul video trimis din Turcia de Daria Dima (3 ani).

Cum ii poti salva viata Dariei?

Si tu ii poti salva viata Dariei, trimitand un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Daria” sau donand online (prin card sau Paypa) pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/daria-dima/. Donatii pot fi facute, de asemenea, in conturile bancare ale Asociatiei “Salveaza o inima”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont in Lei), RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont in Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont in Dolari).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea