Umanitar

#MagicCAMP #MagicROOFS #mobilier #jysk

JYSK va dota cu mobilier casele MagicROOFS ale Asociatiei MagicCAMP

JYSK Romania continua sa sprijine cauzele sociale derulate in beneficiul copiilor care au nevoie de ajutor. Retailerul scandinav si Asociatia MagicCAMP au semnat un contract pe trei ani prin care JYSK va dota cu mobilier casele MagicROOFS, noul proiect lansat de MagicCAMP.

Prin MagicROOFS, Asociatia MagicCAMP isi propune sa ofere un mediu decent in care sa locuiasca, alaturi de familiile lor, copiii cu afectiuni grave. Astfel, asociatia va construi de la zero locuinte pentru familiile in care exista copii cu afectiuni oncologice care in acest moment traiesc in conditii foarte grele. Ideea proiectului s-a nascut dupa ce voluntarii MagicCAMP au vizitat familiile copiilor care beneficiaza de sprijinul asociatiei si au descoperit in teren ca unele familii traiesc in conditii foarte grele, care fac dificila recuperarea copiilor bolnavi.

"Lucrurile bune se intampla atunci cand oamenii buni se aduna. Ne bucuram sa avem in JYSK acel prieten de care familiile greu incercate au nevoie de ajutor in cel mai greu moment al vietii lor. Multumim JYSK", a spus Melania Medelanu.

in baza colaborarii cu Asociatia MagicCAMP, JYSK Romania va dota, timp de trei ani, cu mobilier si accesorii in valoare totala de 500.000 de lei, casele MagicROOFS.

“Povestile copiilor cu afectiuni oncologice si ale familiilor lor sunt emotionante. Am urmarit activitatea MagicCAMP din ultimii ani si am fost profund impresionati de puterea lor de a gasi solutii pentru ca acesti copii, parintii, fratii si surorile lor sa treaca mai usor prin perioada post-diagnostic. Este uimitor cata energie au toti cei din asociatie si toti voluntarii care reusesc sa le dea copiilor speranta pe toate planurile. Ne-am alaturat cu bucurie initiativei MagicCAMP de a face mai buna viata acestor copii greu incercati si asteptam cu nerabdare sa vedem primele case MagicROOFS construite”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

Despre MagicCAMP

incepand cu anul 2014, Asociatia MagicCAMP si-a propus sa ii bucure, prin joaca, pe copiii cu afectiuni grave. Alaturi de medici oncologi, pediatri, psihologi specializati, MagicCAMP organizeaza tabere pentru copii cu afectiuni oncologice, pentru copii care au suferit arsuri grave sau pentru copii care au pierdut pe cineva drag. Daca in primul an, in tabara MagicCAMP au participat 32 de copii, in 2018 numarul beneficiarilor a ajuns la 270.

De-a lungul timpului, MagicCAMP si-a extins sprijinul pentru copiii cu afectiuni oncologice si pentru familiile lor. Prin MagicHOME, asociatia ofera familiilor cu copii diagnosticati cu cancer sau alte afectiuni grave locuri de dormit si toate facilitatile necesare unei case, inclusiv servicii de suport non-clinic si suport psihologic. Prin MagicBOX asociatia trimite lunar catre familiile beneficiare un colet cu alimente de baza si alte produse necesare pentru ameliorarea situatiei materiale a familiei, pe toata perioada in care copilul urmeaza tratamentul. Prin MagicCALL, pacientii diagnosticati cu cancer pot primi consiliere in toate etapele luptei lor impotriva bolii. Iar prin MagicTICKET, asociatia ofera timp de calitate si o evadare copiilor cu diagnostic oncologic si familiilor lor.

Cel mai bou proiect al Asociatiei MagicCAMP, lansat la inceputul lunii decembrie, este MagicROOFS.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis in Danemarca in anul 1979. In prezent, JYSK desfasoara operatiuni in 52 de tari, are peste 23.000 de angajati si peste 2700 de magazine. JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 81 de magazine in Romania.

In Romania, JYSK sustine mai multe cauze sociale, prin intermediul organizatiilor nonguvernamentale, a fundatiilor si asociatiilor partenere precum Hope and Homes for Children Romania, Plantam fapte bune in Romania, UNICEF, Comitetul National Paralimpic Roman, Centrul de Resurse si Referinta in Autism Micul Print si Asociatia Anais.
 

Contact:

Raluca Dascalu
Communications and PR Manager
M: +40721-509-599
Email: rta@jysk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea