Umanitar

#daruieste viata #donatii #festival de muzica

Doneaza catre Daruieste Viata si asigura-ti “locul” la SolidarLocal, cel mai mare festival de muzica din sufrageria ta!

Incepand de astazi, s-au pus in vanzare biletele la SolidarLocal, unul dintre cele mai importante festivaluri online de muzica din Romania, creat cu scopul de a sprijini cadrele medicale din prima linie. Pentru a asculta concertele a peste 40 de trupe si artisti, este necesara o donatie minima de 30 de lei catre Daruieste Viata, prin iaBilet.ro.

Pe 1 mai, unii dintre cei mai cunoscuti artisti din portofoliile caselor de productie partenere, Universal Music, Dark Side Entertainment, HaHaHa Production, Overground, SWANBOY MUSIC, precum si mai multi artisti independenti, vor putea fi ascultati sustinand concerte online, pe site-ul SolidarLocal.ro.

Aproape 40 de artisti si trupe s-au alaturat cauzei: Umbra, AG Weinberger, Alessia Labate, Alex & The Fat Penguins, Alexu and The Voices Inside, Ana Maria Munteanu, Andrei Paunescu, Aya, BlueVelvet, Breathelast, Days of Confusion, Dl Goe, Dora Gaitanovici, Emeric Imre, Emilian, IOVA, Jean Gavril, Julie Mayaya, Jurjak, Just Another Lie, Les Elephants Bizarres, Liviu Teodorescu, Madalina Petre, NAVI, Nicole Cherry, Pistol cu Capse, Phaser, RUA, Sea Section, Seredinschi, The Sonic Taste, Soul Serenade, Stema, The Kryptonite Sparks, Tiberiu Albu, Tobi Ibitoye, Vizi, We Singing Colors.

SolidarLocal sta sub conceptul de Cel mai mare festival de muzica din sufrageria ta si este o invitatie la solidaritate si la sprijin. Astfel, pentru a putea viziona concertele, participantii vor trebui sa faca o donatie de 30, 50 sau 100 de lei catre asociatia Daruieste Viata, prin intermediul iaBilet.ro. Biletele pot fi achizitionate incepand de astazi, iar cumpararea lor va genera un cod ce poate fi folosit pe 1 mai, pe solidarlocal.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul solidarlocal.ro si pe pagina de Facebook SolidarLocal.

SolidarLocal este o initiativa Tac Pac Events sustinuta de iaBilet.ro, Radio Guerrilla, Saatchi & Saatchi + The Geeks, Seven Arts si 360 Revolution, in colaborare cu casele de productie Universal Music, Dark Side Entertainment, HaHaHa Production, Overground si SwanBoy Music.

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea