Umanitar

#ShoeBox #campanie umanitara #donatii #copii

Daruieste-le si tu copiilor fara posibilitati zambete de Craciun – Campania ShoeBox a ajuns la a 12-a editie!

Luna decembrie este luna in care facem bine! Pentru al 5-lea an consecutiv, ECCO se alatura ShoeBox – o campanie a solidaritatii, in care cadoul din cutia de pantofi este despre oameni care ajuta alti oameni.

De la lansarea ei, campania Shoe Box s-a bazat pe generozitatea clientilor din reteaua magazinelor ECCO si a reusit sa colecteze peste 15.000 de cadouri, care au fost distribuite copiilor din toate regiunile tarii, cu sprijinul partenerilor sociali.

Ca in fiecare an, in perioada 1-15 decembrie, toti angajatii ECCO sunt implicati si sustin voluntar colectarea cutiilor in toate magazinele ECCO. Distribuirea acestora la nivel national se realizeaza impreuna cu fundatiile partenere: Fundatia Regala Margareta a Romaniei, Asociatia CONIL, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, Parohia Cojocna Cluj, Asociatia Inimioare Fericite.

“Craciunul inseamna, in primul rand, bucurie. Inseamna clipe de liniste si zambete, iar noi asta ne dorim. ShoeBox a devenit o campanie foarte draga pentru ECCO, iar fericirea celor mici ne impinge de la spate ca in fiecare an sa devenim tot mai buni si sa reusim tot mai mult. De 5 ani, in luna decembrie, intreaga echipa ECCO este implicata in mod voluntar in acest proiect. Speram ca, si in acest an, impreuna sa facem fericiti cat mai multi copii.” – Victor Tighinean, Director General ECCO Romania.

Orice persoana care doreste sa daruiasca zambete se poate implica in aceasta campanie si poate oferi copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, un mic cadou impachetat intr-o cutie de pantofi, urmand ca toate cutiile adunate sa fie distribuite in perioada 16-24 decembrie.

Incepand din anul 2015, in cadrul proiectului ShoeBox, se primesc doar lucruri noi, fara exceptii, pentru a aduce un plus de fericire pentru cei mici.

Craciunul acesta continuam sa oferim zambete!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea