Stiri bizare

#Andreas Lubitz #avion prabusit # accident germanwings

Veste bomba! Copilotul mortii are origini romanesti!

Detalii incredibile ies la iveala despre viata copilotului german care a prabusit saptamana trecuta un avion in sudul Frantei, omorand astfel 150 de persoane. Potrit presei din Germania, Andreas Lubitz ar avea origini romanesti.

Publicatia Donau Kurier scrie ca bunicul lui Lubitz, de profesie medic pediatru, s-ar fi mutat din Romania in Germania la inceputul anilor '70, dupa ce a participat la o conferinta medicala, iar apoi s-a angajat la Spitalul de Copii din Neuburg. Sotia lui a fost invatatoare la o scoala din oras, iar cei doi au o fiica, mama lui Andreas Lubitz, arata stirileprotv.ro. Publicatia germana nu precizeaza daca si femeia este originara din Romania.

Fostii vecini ai familiei au povestit ca Andreas venea des in vacanta la bunici impreuna cu parintii sai, si spun despre el ca era un baiat "foarte politicos si tacut".

Andreas Lubitz, in varsta de 28 de ani, este suspectat ca a provocat intentionat prabusirea avionului Airbus A320. Lubitz suferea de afectiuni psihice, pentru care avea tratament prescris, insa le-a ascuns acest lucru sefilor sai. De asemenea, el avea si probleme de vedere.

Foto: wptv.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea