Stiri bizare

# cel mai scump restaurant #hamburger #delicatese

Unde gasesti cel mai scump hamburger din Romania. Costa 1.500 de lei!

Ai spune ca fast food-ul este ieftin. Dar nu intotdeauna. Exista cateva locuri in Bucuresti unde un hamburger costa la fel de mult sau poate chiar mai mult decat o bijuterie din aur cu pietre pretioase. 

De pilda, exista pe meniul unui restaurant din Capitala un hamburger de 1.500 de lei. Chifla colorata cu cerneala de sepie este invelita in foita de aur de 23 de karate, iar ingredientele sunt aduse din toate colturile lumii: vita din Japonia, homarul din Oceanul Atlantic, crevetele urias din Madagascar, cartofii din Kongo, iar trufele sunt romanesti.

"O sa le tinem sapte minutele, gatim toate ingredientele in acelasi timp, la 300 de grame. Tot acolo voi adauga si homarul, pe care l-am oparit putin inainte. Langa, voi aseza un crevete de Madagascar, este un gigant, sofranul din Irak. Punem pe gratar chifla, care deja este imbracata cu foita de aur", a spus Iosif Stefanescu, bucatar sef, citat de stirileprotv.ro.

Mai ieftin, dar cel putin la fel de gusos este hamburgerul cu vita angus, care costa intre 30 si 100 de lei. Pentru cei care poftesc, dar tin post ori sunt vegetarieni, exista si varianta de hamburger cu quinoa, al carui pret este de cateva zeci de lei. 

Numai anul trecut, romanii au mancat peste 50 de milioane de hamburgeri, astfel incat bucatarii din restaurantele romanesti spun ca tot mai multe localuri vor intorduce in meniul lor o astfel de delicatesa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea