Stiri bizare

# proceduri adoptie #tommy connolly #tata bunic # stiri bizare #adoptie

Un tanar de 23 de ani, tata si bunic intr-o singura saptamana!

Tata si bunic la doar 23 de ani. Este povestea incredibila, dar adevarata a unui tanar student din Australia. Cum a fost posibil acest "miracol"?

Totul a inceput in urma cu cateva luni, atunci cand Tommy Connolly a primit pe Facebook o cerere de prietenie de la Kiarna, o verisoara pe care nu o mai vazuse de peste 10 ani. Adolescenta, in varsta de 17 ani, i-a marturisit ca este insarcinata si ca nu are unde sa locuiasca, motiv pentru care se temea ca statul ii va lua copilul atunci cand va naste.

Tommy i-a propus fetei sa vina si sa locuiasca la el. A facut cerere de adoptie a verisoarei sale, cerere care i-a fost rapid aprobata, moment in care din var i-a devenit tata. Peste numai cateva zile, adolescenta a nascut, astfel ca studentul australian a devenit in scurt timp si... bunic. Tanarul a decis sa intrerupa cursurile pe care le urma la Universitatea Sunshine, din Queensland, Australia, si sa se dedice noilor sale indatoriri.



Tommy a postat pe reteaua de socializare mai multe fotografii in care apare extrem de fericit cu micutul in brate. "Fiu, nepot, fin, var de-al doilea, prieten, partener de antrenament... sau orice altceva vrea el sa fie pentru mine", a notat tanarul.

Foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea