Stiri bizare

#malformatie #Evie Toombs #medic ginecolog

Tanara care il da in judecata pe ginecologul mamei sale: "Eu nu trebuia sa ma nasc"

Cazul unei tinere a uimit intreaga lume si a starnit mare rumoare! Evie Toombs, din Skegness, Lincolnshire, l-a dat in judecata pe ginecologul mamei sale deoarece, spune ea, nu i-ar fi prescris mamei sale acid folic pe perioada sarcinii si inainte, iar din aceasta cauza s-a nascut cu o malformatie a coloanei vertebrale.

 

Acum in varsta de 20 de ani, Evie a intentat proces medicului si ii cere daune morale pentu ca a facut aceasta eroare si a lasat-o pe mama ei sa nasca un copil cu probleme.

Evie crede ca medicul este de vina pentru faptul ca ea s-a nascut cu spina bifida, o patologie congenitala in care coloana vertebrala a copilului este formata incorect, din cauza careia apar afectarea maduvei spinarii si probleme grave de sanatate.

Chiar daca a invatat sa traiasca cu boala si este o atleta de succes, ea nu accepta faptul ca medicul mamei sale a permis ca ea sa se nasca bolnava.

Ea isi petrece 80% din timp in spital, nu isi simte picioarele sub genunchi si mananca printr-un tub in fiecare zi. In ciuda tuturor realizarilor in sporturile ecvestre, fata regreta ca s-a nascut.

Procesul de judecata este in desfasurare. Deocamdata nu se stie daca cererea tinerei de milioane de dolari va fi despagubita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea