Stiri bizare

#parinti #bebelus # stiri bizare #nastere bizara # copil culoare

Surpriza uriasa! Bebelusul unei femei de culoare este alb ca spuma laptelui

O femeie de culoare din Marea Britanie a avut surpriza vietii ei zilele trecute cand l-a adus pe lume pe Jonah, fiul sau. Desi ea, de origine nigeriana, are pielea ciocolatie, bebelusul este perfect alb si are ochi albastri.

Sansa ca un copil cu o mama de culoare sa nasca alb este una la un milion. "S-au uitat la mine, s-au uitat la copil si apoi s-au uitat iar la mine si nu le venea sa creada", a povestit Catherine Howarth, in varsta de 32 de ani, despre reactia medicilor cand l-a nascut pe Jonah, potrivit Daily Mail.

Foto:bellanaija.com

Potrivit specialistilor, este vorba despre o mutatie genetica, iar fenomenul este valabil si in sens invers, adica un bebelus poate fi de culoare si in cazul in care parintii lui sunt albi. "Culoarea pielii nu conteaza. Important sa fie un bebelus sanatos si fericit", a spus Richard, tatal baietelului, care este caucazian.

Foto:dailymail.co.uk

Un caz si mai socant este cel al gemenelor de culori diferite, una alba si una neagra, nascute in 2005 tot in Marea Britanie.

Foto: mirror.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea