Stiri bizare

#fotografie #selfie # moda selfie # poze bizare # poze mortale

Selfie-uri mortale. Iata pozele pentru care unii oameni si-au riscat viata!

Moda selfie tinde sa se lase cu victime. In 2013, termenul a fost inclus in Oxford English Dictionary drept cuvantul anului, dar in prezent, pentru unii, a devenit un mod de viata dus la extrem. Iata cele mai periculoase instantanee realizate de internauti!



"Isi propun sa depaseasca limitele pentru a impresiona prin aceste imagini", explica psihologii evolutia rapida a genului selfie spre situatii extreme. In opinia acestora, fara explozia retelelor de socializare, moda selfie nu ar exista.



Si, intr-adevar, Facebook, Twitter, G+ si alte retele de socializare sunt pline de fotografiile unor tineri obisnuiti care ajung sa isi riste viata. Instantanee la mare inaltime, poze din timpul curselor de tauri de la Pamplona sau facute in timpul salturilor cu parasuta impanzesc zi de zi internetul.


Cat de mult le influenteaza viata celor dispusi sa depaseasca orice limite? Foarte mul, daca este sa luam in calcul ultimele evenimente care implica realizarea fotografiilor selfie: un cuplu a decedat dupa ce a vrut sa faca un selfie pe buza unei prapastii, iar malul s-a prabusit, selfieurile la volan au provocat pana acum mai multe victime in Marea Britanie si SUA, iar alti doi tineri din Manchester si-au ucis profesorul si au locuit in casa lui o saptamana, facandu-si selfie-uri cu cadavrul.



Foto:evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea