Stiri bizare

# dr mengele de romania #scandal spital iasi #experimente spital #spital

Scene de groaza intr-un spital din Romania. Pacientii erau supusi unor experimente infioratoare

Un medic din Iasi a fost concediat si este acum anchetat de procurori pentru efectuarea unor experimente neautorizate pe pacientii din sectia sa. Patru dintre cei care au ajuns pe mana "doctorului Mengele de Romania" au decedat.

Doctorul Stefan Iencean a fost acuzat atat de colegii sai, cat si de catre rudele unor pacienti ca a efectuat experimente chinuitoare pe bolnavii internati in sectia de neurochirurgie pe care o conducea in cadrul spitalului "N. Oblu" din Tatarasi.

Monstruozitatea a fost dezvaluita de catre unul din colegii medicului iesean care a gasit intr-un frigider cu probe aproape 90 de eprubete cu lichid cefalorahidian extrasde la pacienti. Din primele probe rezulta ca unuia dintre bolnavi i-au fost facute nu mai putin de 30 de punctii in coloana pentru extragerea lichidului.

Deocamdata, medicul este acuzat doar de abuz in serviciu, neavand acordul pacientilor pentru efectuarea acestor experimente ilegale, dar cele patru decese survenite anul trecut in randul pacientilor doctorului Iencean ii pot indruma pe procurori si pe alte piste. Procedura de extragere a lichidului cefalorahidian este dureroasa si poate provoca decesul pacientilor.

Foto: basicspine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea