Stiri bizare

#casatorie Los Angeles #Aaron Chervenak #casatorie smartphone #casatorie atipica

Povestea barbatului care s-a casatorit cu telefonul sau VIDEO

Americanul Aaron Chervenak, in varsta de 34 de ani, a decis sa isi uneasca destinul, in mod oficial, cu smartphone-ul sau. Casatoria atipica a avut loc intr-o capela din Las Vegas.


Aaron Chervenak a dorit sa atraga atentia asupra importantei pe care o acordam telefonului personal, ajungând sa ne ofere consolare si sa ne relaxeze, lucruri pe care le cauti si intr-o relatie de cuplu.

“Daca stau sa ma gandesc cu smartphone-ul meu am avut cea mai lunga relatie si din acest motiv am decis sa fac acesta ceremonie”, a declarat Aaron Chervenak.

“Ne uitam la telefon pentru a primi consolare, pentru a ne calma, pentru a adormi si pentru a ne relaxa, iar pentru mine aceste aspecte descriu o relatie”, a adaugat Aaron Chervenak.

"Nu este inca legal sa te casatoresti cu smartphone-ul, dar sper ca aceasta ceremonie sa fie un gest simbolic din care oamenii sa inteleaga cât de pretioase au devenit telefoanele in vietile noastre”, a mai spus “mirele”.
 

Aaron Chervenak este regizor de film si director de imagine, si traieste atat in Europa, cat si in Statele Unite ale Americii. Este specializat in filme de calatorie, aventura si reclame, iar cu materialul de mai jos, intitulat “IBIS Expedition”, artistul a fost nominalizat pentru Leul de aur la Cannes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea