Stiri bizare

# teama paianjeni # expozitie paianjeni # expozitie antipa #paianjen urias #vaduva neagra

Paianjenul care se hraneste cu pasari, in Romania! Unde poti vedea creatura bizara

 

Tarantula, vaduva neagra sau scorpionul african sunt cateva dintre exponatele care au facut senzatie in intreaga lume si au ajuns acum in Romania, la Muzeul Antipa din Capitala. Exponatele au fost inchise cu mare atentie, pentru ca unele pot intepa mortal.

Cel mai mare paianjen din lume, Theraphosa blondi - despre care primii exploratori spun ca l-au vazut hranindu-se cu o pasare colibri, tarantula cu genunchi de foc sau scorpionul african cu coada neagra vor fi la Muzeul Antipa pana in luna iulie. Expozitia "Tesaturi periculoase", care contine peste 40 de paianjeni si scorpioni, detinuta de un polonez, a facut deja un tur al Europei, iar ultimele vizite au fost la Madrid si Porto. 

In  lume, traiesc peste 44.000 de specii de paianjeni, insa, dintre acestea, doar 200 sunt periculoase. Chiar daca tarantulele de 15 centrimetri par cele mai fioroase, adevaratul pericol vine de la cel mai mic exponat. Vaduva neagra are doar 1 centimetru, dar pentru ca veninul sau poate fi mortal, este tinuta intr-un sistem dublu de securizare, inchis cu cheia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea