Stiri bizare

# felicitari inedite # glume aniversare # plan de afaceri # afacere cartofi #idei afaceri

O gluma, transformata intr-o afacere de 10.000 de dolari lunar! Ai nevoie doar de cartofi!

Data viitoare cand vrei sa trimiti o felicitare sau o invitatie ce ar fi sa trimiti un... cartof? Da, oricat de bizar ar suna, unii oameni chiar fac asta! Si ideea aceasta stupida la prima vedere ii aduce lunar unui tanar antreprenor 10.000 de dolari.

In mai 2015, Alex Craig, un absolvent al Universitatii din Texas a lansat Potato Parcel, un site de unde poti trimite, anonim, prietenilor si dusmanilor un cartof. Acesta va fi inscriptionat cu mesajul pe care il doreste expeditorul. Desi poate parea o idee stupida, cifrele spun altceva. In doar cateva luni, tanarul american in varsta de 24 de ani a vandut peste 3.000 de cartofi, ceea ce inseamna un venit aproximativ lunar de 10.000 de dolari. Deloc rau pentru o gluma proasta, nu? 

Culmea, insa! Nu este prima afacere de acest gen. Mail A Spud - Trimite un Cartof a fost lansat in urma cu un an si, spre deosebire de afacerea lui Alex Craig, presupune trimiterea cartofilor exact asa cum sunt, timbrul fiind lipit direct pe acesta. Dezavantajul: nu mai poti scrie un mesaj personalizat, transmite site-ul cnbc.com. 

Foto: Hepta.ro/Twitter

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea