Stiri bizare

#cele mai lungi unglii #india #cartea recordurilor #barbat #unghii

Nu si-a taiat unghiile de 62 de ani! A intrat in Cartea Recordurilor

Shridhar Chillal a intrat in Cartea Recordurilor la varsta e 78 de ani, ca fiind barbatul cu cele mai lungi unghii din lume. Acesta a fost recunoscut oficial de preprezentatii Guinness Book ca "barbatul cu cele mai lungi unghii la o mana din toate timpurile" si va fi inclus in editia din 2016, potrivit stirilorprotv.ro.

Cel care l-a “inspirat” pe barbat sa-si lase unghiile sa creasca a fost chiar profesorul sau, care s-a enervat foarte tare in momentul in care Shridhar si un coleg i-au rupt o unghie. Acesta i-a batut si le-a spus ca nu stiu cum este sa-si las unghiile sa creasca atat de mult pana nu incearca.

Acum, barbatul isi doreste sa doneze unghiile unui muzeu. Unghia de la degetul mare este cea mai lunga, si masoara doi metri, in timp ce restul unghiilor masoara intre 166 si 181 de cm.

Shridhar Chillal nu si-a mai taiat unghiile de la varsta de 16 ani (1952). Desi a intampinat greutati din cauza lor, atat la scoala si la munca, dar mai ales in viata profesionala, acesta nu a renuntat la unghii.

Familia s-a opus, apoi profesorii s-au opus. Cand a venit vremea sa ma insor, nimeni n-a vrut sa se insoare cu mine, am vazut vreo 10-12 fete. Daca fata accepta sa se marite cu mine, familia ei se speria, crezand ca o voi strangula, si refuzatu. In alte cazuri, cand familiile erau de acord, fetele refuzau, spunand ca nu vor sa se marite cu un barbat murdar" a declarat acesta, potrivit stirileprotv.ro.

Surse foto: overallpost.com, click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea