Stiri bizare

#record # cea mai grasa femeie # sussane eman

Mananca 30.000 de calorii zilnic pentru a ajunge cea mai grasa femeie din lume

Dacă majoritatea oamenilor îşi fac probleme când au câteva kilograme în plus şi caută cele mai bune metode pentru a le da jos, Sussane Eman nu ştie ce să mai facă pentru a se îngrăşa!

Americanca de 34 de ani cântăreşte acum aproximativ 400 de kilograme şi are un singur scop în viaţă: să devină cea mai grasă femeie din istorie! Deşi a fost avertizată de medici că planul ei e unul "sinucigaş", Sussane nu are de gând să renunţe până nu îşi atinge ţelul. Pentru a se asigura că nu va avea probleme medicale, femeia de 34 de ani face mişcare zilnic pentru cel puţin 30 de minute

"Vreau să schimb percepţia oamenilor şi crezul că nu e ok să fii gras. Până la urmă, pe mine m-a ajutat să îmi găsesc dragostea. Le amintesc celorlalţi oameni supraponderali că e ok să fie aşa şi mesajul pe care vreau să-l transmit oamenilor e să se accepte aşa cum sunt", spune Sussane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea