Stiri bizare

#cadavru abandonat #persoane disparute #masina abandonata

Infiorator! Cadavru ascuns intr-un portbagaj, chiar in fata politiei!

Institutul National de Medicina Legala a identificat un cadavru gasit intr-o masina cu numar de Constanta, ce parea abandonata in Sectorul 2 din Capitala, chiar in fata Sectiei 9 de Politie.

Politistii au descoperit cadavrul intr-o geanta, in portbagajul masinii, dupa ce au fost anuntati de niste muncitori care lucrau in zona ca autoturismul emana mirosuri neplacute si ca ar trebui mutat din acel loc.

Anchetatorii de la Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, coordonati de catre procurorii Parchetului de langa Tribunalul Bucuresti, presupun ca ar putea fi vorba despre cadavrul unui cetatean sirian, a carui disparitie a fost anuntata de catre familie la finele anului trecut.

Aflat in stare avansata de putrefactie, corpul neinsufletit a fost depozitat intreg si imbracat in geanta din portbagaj. Necropsia pe care o va efectua INML urmeaza sa stabileasca data decesului si cauza acestuia.

Foto: soridapress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea