Stiri bizare

# conservanti mancare # cum arata fast food #fast-food #sanatate

Incredibil! Uite cum arata mancarea de la fast-food daca o tii doi ani pe un raft

Un medic american a vrut sa vada ce se intampla cu doua produse cumparate de la fast-food, daca le lasa timp de doi ani pe un birou, scrie businessinsider.com. Rezultatul a fost incredibil: acestea nu s-au mucegait, ci doar s-au uscat!

Jaqueline Vaughn a cumparat pe 8 ianuarie 2013 un cheesburger de la McDonald's si un Taco Bell cu pui (un fel de shaorma - n.r.). Aceasta a lasat ambele produse pe biroul sau descoperite, punandu-le un biletel pe care a scris data achizitionarii si cu mesajul "Hai sa vedem cat dureaza pana cand putrezeste sau mucegaieste mancarea de la fast-food".



Foto:businessinsider.com

Ieri, la doi ani de la momentul cumpararii celor doua produse, medicul a facut publice imaginile care surprind modul in care arata atat cheesburgerul, cat si Taco Bell.



Foto:businessinsider.com

Jaqueline Vaughn explica faptul ca mancarea nu s-a mucegait si nici nu a inceput sa miroasa urat. Reprezentantii McDonald's spun ca aceste alimente nu se descompun din cauza lipsei de umezeala. "Daca lipseste umezeala - atat in produs, cat si in atmosfera - nu se dezvolta nici bacterii, nici mucegai", sustin reprezentantii lantului de fast-fooduri, citati de businessinsider.com. Prin urmare, sandvisurile se usuca inainte de a permite bacteriilor sa se dezvolte pe ele.

Foto: businessinsider.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea