Stiri bizare

#femeie declarata moarta #coronavirus #deces

Incredibil! Femeie declarata moarta, s-a intors acasa la 9 zile de la inmormantare

O intamplare cel putin socanta a avut loc in Spania. Dupa ce o femeie bolnava de Covid a fost declarata moarta, aceasta s-a intors acasa la 9 zile de la data inmormantarii.

 

Femeia in varsta de 85 de ani a fost declarata moarta dintr-o eroare. Numele aesteia fiind confundat cu al altei paciente internate in acelasi spital.

Familia batranei a fost anuntata ca batrana a murit si ca urmeze sa fie imormantata in ziua urmatoare. Potrivit protocoalelor locale, familia nu poate fi prezenta la inmormantare.

Socul a fost urias cand, la noua zile de la anuntul inmormantarii, femeia s-a intors la caminul de batrani unde locuieste cu sotul sau, teafara si nevatamata.

Cum s-a ajuns la aceasta stranie situatie? Cronologic, la acest caz s-a ajuns dupa ce familia Rogeliei Blanco a fost instiintata ca pensionara a murit din cauza infectiei cu Covid-19 la 13 ianuarie si ca inmormantarea era programata ziua urmatoare.  Dat fiind protocolul Covid, membrii familiei nu au putut fi prezenti la inmormantare.

Partenerul de viata al femeii ”ingropate” si revenita ulterior acasa, Ramon Blanco, a ramas fara cuvinte atunci cand Rogelia s-a prezentat vie la caminul de batrani din Xove, in care locuiau impreuna, potrivit fanatik.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea