Stiri bizare

#ce inseamna culoare # cum te imbraci # tinuta office #inteligenta #cariera #culoare

In ce culoare trebuie sa te imbraci pentru ca oamenii sa te considere inteligenta

Daca nu stii cum sa faci ca prima impresie sa fie una placuta si sa dureze, iata o informatie care te-ar putea scoate din bucluc. Negrul este culoarea cel mai des asociata cu inteligenta si cu sex-appealul, arata un sondaj recent, potrivit site-ului slate.fr.

56% din totalul celor 1.000 de respondenti care au participat la acest studiu au spus că negrul este culoarea pe care o asociază cel mai bine cu încrederea în sine. Negrul este, de asemenea, cea mai sexy culoare pentru bărbaţii şi femeile care au precizat nuanţa articolelor vestimentare pe care şi-ar dori ca partenerii lor de viaţă să le poarte, dar si cea care îi ajută cel mai des pe oameni să pară "inteligenţi". "Negrul s-a clasat pe parcursul întregului nostru sondaj pe prima sau a doua poziţie pentru aspectele pozitive şi nu a apărut niciodată în topul aspectelor negative", se afirmă în comunicatul de presă publicat de site-ul Buytshirtsonline, potrivit Mediafax. 

La polul opus se afla rozul - care este asociat cu lipsa de inteligenta, dar si rosul - asociat cu aroganta, pe langa aceeasi lipsa de istetime. 

Foto: laurenmessiah.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea