Stiri bizare

#urzeala tronurilor #google maps #harta urzeala tronurilor #tinut urzeala tronurilor

Harta tinuturilor din "Urzeala Tronurilor" este online

Mai multi fani ai serialului-fenomen "Game of Thrones" au realizat o harta a tinuturilor prezentate in serialul creat dupa cartile lui George RR Martin, folosind tehnologia Google Maps. Westeros si Essos, cele doua continente pe care se desfasoara aventura personajelor din serialul fantasy, sunt prezentate in detaliu pe site-ul westeros.org.

Scara hartii a fost realizata luand in calcul lungimea Zidului, descris in cartile lui Martin ca avand 300 de mile. Interesant este ca utilizatorii pot activa harta pentru a vedea traseul fiecarui personaj in parte sau punctele de pe harta in care se aflau personajele in timpul unui eveniment descris in seria de romane.

Realizatorii hartii spun ca aceasta nu este completa, asteptand ca scriitorul american sa editeze si ultimul volum al seriei "A Song of Ice and Fire" pentru a creiona si alte zone prin care vor fi purtati eroii.

Succesul de care se bucura serialul "Urzeala Tronurilor" si seria de romane este asemanator celui inregistrat de seriile "The Hobbit" si "The Lord of the Rings", inspirate de cartile britanicului JRR Tolkien. Dupa aparitia cartilor lui Tolkien, pe piata au fost puse in vanzare si harti ale tinuturilor Mordor, Middle Earth, The Shire si dictionare de limba elfeasca.

Sursa foto: fansided.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea