Stiri bizare

#vacanta #gadget #dispozitiv anti furt #furt plaja

Gata cu furturile de pe plaja! S-a inventat seiful de vacanta!

Un nou dispozitiv le face viata mai usoara si mai sigura turistilor care vin cu obiecte de valoare la plaja. Seiful pentru plaja este un gadget impermeabil care se insurubeaza in nisip, sub prosop, nelasand nicio urma vizibila pentru hotii ocazionali.

"Ideea i-a venit sotiei mele care mi-a cerut sa realizez un dispozitiv astfel incat sa nu mai stau cu ochii in patru de fiecare data cand mergeam la plaja. Dupa mai multe incercari si prototipuri, am realizat acest seif care se insurubeaza in nisip" a explicat pastorul Marcal DaCuhna, din orasul american New Jersey.

Seiful, conceput sub forma unui surub mare din plastic, are un diametru de 15 cm si o adancime de 30 cm, permitand adapostirea telefoanelor mobile, tabletelor, actelor si banilor. Dispozitivul este prevazut cu un capac de protectie si poate fi ascuns in nisipul de sub prosopul de plaja.

DaCuhna spera sa isi lanseze inventia pe plan mondial inca din aceasta vara, pretul estimat pentru seiful de vacanta fiind de aproximativ 100 lei.

Foto: kickstarter.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea