Stiri bizare

# teste personalitate #tendinte 2014 #forma unghiei # tendinte moda #manichiura

Forma unghiilor iti dezvaluie personalitatea. Iata ce spune manichiura despre tine!

Atunci cand privesti o persoana, limbajul trupului, mimina, gesturile iti dezvalui mai multe despre aceasta decat propriile sale cuvinte. Exista insa si un alt detaliu - neasteptat - care spune totul despre personalitatea unei persoane: forma unghiilor. 

Iata sapte dintre cele mai intalnite forme pe care femeile le dau unghiilor si ce spune fecare forma despre personalitatea ei. 

1. Lunga, verticala. Temperament linistit, romantica incurabila. Ghidata adesea de emotii, nu de un rationament logic, meticuloasa si creativa, dar de multe ori coplesita de situatiile problematice, astfel incat apar stari de usoara melancolie, chiar de deznadejde.

2. Forma dreptunghiulara. Usor colerica, setea de cunoastere ghideaza toate actiunile, sincera, nerabdatoare, usor prea nerabdatoare, chiar suparacioasa.

3. Rotunda sau in forma de ou. Linistita, detasata, relaxata, pacifista, sociabila, mereu placuta de cei din jur. 

4. Patratoasa. Serioasa si incapatanata, perseverenta, curajoasa, magnet pentru sexul opus. Uneori rigida si inflexibila, chiar incapatanata. 

5. Triunghiulara. Inteligenta, dar si foarte sensibila. Plina de imaginatie si de idei. 

6. Migdalata. Imaginatie bogata, loiala si mereu sincera. Manierata, politicoasa, isi sustine punctul de vedere la nesfarsit.

7. In forma de sabie. Ambitioasa si idealista, muncitoare, dar prea independenta si individualista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea