Stiri bizare

#copil alb

Doi parinti africani au conceput un copil alb, cu ochii albastri

Asa cum era de asteptat, prima intrebare a tatalui a fost daca e sigur fetita sa? Specialistii spun ca nu este vorba despre un caz de albinism si nimeni nu poate sa isi explice cum a fost posibil ca doi parinti negri sa conceapa un copil alb ca zapada.

Specialistii au incercat sa afle daca in familiile parintilor a existat vreun stramos alb: raspunsul a fost negativ! Parintii care mai au doi copii negri au botezat deja fetita cu numele de Nmachi, ceea ce inseamna “Frumusete Divina” in dialectul folosit de nigerieni.

Copilul a venit pe lume la spitalul Queen Mary din Sidcup, iar doctorii care au asistat la nastere au ramas muti de uimire cateva minute... priveau si nu le venea sa creada.

Cand si-au revenit din soc, parintii au declarat ca acesta este un copil miracol si ca sigur este al lor. “Normal ca e fetita mea. Sotia mea nu ma minte niciodata si nu ma insala. Si chiar daca m-ar fi inselat, copilul nu ar fi aratat asa”, a spus sotul.

Nu este primul caz din lume

Specialistii in genetica de la Oxford spun ca sunt mirati de aceasta nastere si ca de obicei la casatoriile inter-rasiale varianta de ten mai deschisa este cea care apare la copii. Punctul maxim al disputei este atins la parul blond al fetitei.

Nu este primul caz de acest gen din lume. In 2006, un alt cuplu britanic a avut doua fetite gemene, din care una era alba si una neagra. Parintii erau insa metisi: au avut mamele albe si tatii de culoare. Sansa de a avea doi gemeni de culori diferite era insa, una la un milion.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea