Stiri bizare

#studiu femei #studiu sex #sex

Descoperire senzationala! In loc de sex, femeile prefera sa...

Femeile nu se gandesc nici pe departe atat de mult la sex precum ne-am putea imagina. Ele au nevoie mai degraba de odihna! Cel putin asta arata un studiu publicat de today.com.

Astfel, expresia "Nu acum, sunt prea obosita" ar putea fi cat se poate de reala si nicidecum o scuza nefondata. Practic, potrivit cercetarii, femeile din ziua de azi ar renunta bucuroase la sex si ar alege sa se odihneasca bine noaptea.

Tot mai prinsa in responsabilitati legate de casa si de serviciu, femeia din secolul 21 invoca oboseala si stresul atunci cand isi refuza partenerul de alcov. 65% dintre cele care au raspuns intrebarilor sondajului realizat in SUA au marturisit ca sunt mai tentate de un somn de opt ore, decat de o partida de amor. De asemenea, 58% din femeile chestionate au admis faptul ca reusesc foarte rar sa doarma opt ore pe noapte si, din acest motiv, oboseala acumulata le afecteaza viata intima.

Printre motivele care suprima pofta de sex se mai numara si consumul exagerat de cofeina, dar si utilizarea in mod excesiv a telefonului mobil. Un studiu realizat anul trecut arata si faptul ca lipsa somnului duce la mai multe certuri in cuplu, tensiuni care afecteaza relatia in timp.

Foto: huffingtonpost.ca
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea