Stiri bizare

# ce spun mainile #studiu barbati #limbaj non-verbal

Bunul simt li se citeste in palma. Ce spun mainile despre un barbat!

Daca pana acum ceasul si pantofii erau cartea de vizita a unui barbat, de data aceasta, psihologii spun ca mainile sunt orglinda personalitatii acestuia. Daca esti in cautarea angajatului perfect sau al sotului exemplar, nu ezita sa-i privesti cu atentie palma si degetele ca sa-i faci o caracterizare sumara.

O echipa de cercetatori din cadrul Universitatii McGill din Montreal (Canada) arata ca, in cazul in care inelarul si aratatorul au aceeasi lungime, barbatul pe care l-ai intalnit este cel mai probabil politicos, agreabil si atent, in special cu femeile. Studiile au mai demonstrat ca sunt afectuosi si credinciosi.

Daca diferenta dintre cele doua degete este semnificativa, cu siguranta are un comportament impulsiv, este cercetaret, incapatanat si nepolitiscos, iar intr-o relatie e predispus sa isi insele partenera.

Cu cat are degetele mai lungi si mai groase, cu atat barbatul este mai dispus sa isi responsabilitati si, astfel, sa fie un sot mai bun.

Sursafoto:www.targdenunta.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea