Stiri bizare

# plimbare fara pantaloni #no pants subway ride #metrorex #metrou

Bucurestenii, la plimbare cu metroul fara pantaloni. Metrorex ameninta cu amenzi

"No Pants Subway Ride", care are loc in toata lumea incepand din 2002, se va desfasura pentru prima data si in Bucuresti, duminica, de la ora 15.00. Practic, locuitorii Capitalei sunt invitati sa se plimbe cu metroul fara sa poarte pantaloni. Metrorex nu a autorizat evenimentul.

Cei care sunt dispusi sa ia parte la aceasta actiune sunt asteptati la iesirea de metrou de la Hanul lui Manuc. Vor fi impartiti in grupuri si "imprastiati" prin statiile de metrou ale Magistralei 2 Berceni – Pipera. Acestia se vor astepta metroul imbracati doar in lenjerie intima.

Foto:bostonmagazine.com

"Pantalonii se pun in sacosa, oamenii in chiloti urca nonsalant in aceeasi garnitura de metrou, la diferite statii, ca sa se bucure cat mai multi oameni de traznaie", anunta organizatorii, potrivit adevarul.ro.

Reprezentantii Metrorex au declarat insa ca nu au autorizat organizarea evenimentului si au luat legatura cu Politia. Astfel, calatorii care vor purta doar lenjerie intima urmeaza sa fie amendati.



Foto:digitaljournal.com

"No Pants Subway Ride" este un eveniment global, organizat la initiativa Improve Everywhere. In acest an, la eveniment vor participa cel putin 60 de orase din lume.

Foto: ziuaveche.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea