Stiri bizare

#sex #relatii #mituri sex #punctul g # unde este punctul g

A mai cazut un mit! "Punctul G" nu exista!

Cercetatorii italieni au desfiintat teoria conform careia in anatomia femeii exista un punct care, daca este stimulat, ar produce o placere sexuala mult mai mare. Expertii sustin ca nu exista un asemenea punct, ci e vorba de o zona erogena mai mare.

In 1950, ginecologul german Ernst Grafenberg a declarat ca a identificat un "punct magic" care se afla undeva pe un perete al vaginului si care daca este stimulat va duce la orgasm. Sase decenii s-au straduit cercetatorii sa stabileasca unde anume este situat asa numitul "Punct G", insa nu au putut demonstra existenta lui.

Emmanuele Janinini, profesor de sexologie si endocrinologie la Universitatea Tor Vergata din Roma, alaturi de chipa lui, a realizat recent un studiu in acest sens, scrie descopera.ro. Cercetatorul italian precizeaza ca zonele erogene la femei sunt mai complexe ca la barbati si pot varia de la o femeie la alta.

Specialistii au identificat o regiune care poate duce la orgasm daca este stimulata corect in timpul actului sexual. Aceasta regiune mai sensibila cuprinde clitorisul, uretra si peretele vaginal anterior. Asadar, e posibil ca teze intregi de doctorat care s-au scris despre existenta mult prea celebrului "Punct G" sa nu fie decat hartii bune de aruncat la cos!

Foto: thedailybeast.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea