Stiri bizare

#performanta #rezultate bac # bac 2014 # examen bac

A luat bacalaureatul la varsta de 10 ani! Vezi cum a fost posibil

Un pusti de numai 10 ani, care locuieste in statul american California, a obtinut deja diploma de bacalaureat, potrivit people.com. Baiatul este membru in organizatia exclusivista Mensa.

Tanishq Abraham a studiat la domiciliu si considera ca absolvirea liceului la varsta de 10 ani nu a fost o sarcina usoara, dar nici foarte dificila. El a devenit, astfel, una dintre cele mai tinere persoane din lume care au absolvit liceul. Tanisqh a primit si o scrisoare de felicitare din partea Casei Albe, potrivit televiziunii KXTV, din Sacramento.

Tanishq a devenit membru Mensa, o organizatie mondiala exclusivista, care are ca membri persoane cu un nivel de inteligenta deosebit de ridicat, la varsta de 4 ani. Acum, Tanishq a inceput deja cursurile speciale ale unei facultati si doreste sa devina om de stiinta. El intentioneaza sa urmeze cursurile Facultatii de Medicina a Universitatii California si sa gaseasca un leac pentru cancer.

Si sora sa, cu doi ani mai mica, este membru Mensa si este deja inscrisa la un liceu.

Foto: veooz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea