Stiinta & Tehnologie

#SAV #X7 #bmw

X7, nava amiral de uscat de la BMW VIDEO

X7 – o denumire cu dublu sens. Nu este doar cel mai mare SUV bavarez, peste X5 / X6. Este si primul Sports Activity Vehicle (SAV) cu loc pentru pana la 7 pasageri. Si, desigur, este si un adevarat flagship al constructorului, alaturi de Seria 7.

BMW a decis ca este timpul sa prezinte oficial primele imagini si informatii despre noul X7. Primul sau crossover cu sapte locuri este un model de fuziune. O imbinare intre „prezenta, exclusivitatea si spatiul unui model de lux cu agilitatea si versatilitatea proprie modelelor SAV” ne explica constructorul bavarez. Ramane de vazut, cu X7 ajungand pe piata abia din martie 2019. Productia, ca de obicei, are loc in SUA, la BMW Plant Spartanburg. X7 este cu siguranta impozant.

Lungimea de 5151 mm, latimea de 2 metri si inaltimea de 1805 mm, cu un ampatament de 3105 mm il recomanda drept un adevarat „cuirasat” pentru sosele. Maret, impunator, luxos – plin de ornamente cromate – insa in acelasi timp un pic cam departe de imaginea dinamica a unui BMW. Desigur, am avut timp sa ne obisnuim. Nu de alta, dar in ultimul timp, designul abordat de SUV-urile casei au alte coordonate principale. La X7 este mai evident ca oricand, in special din tratamentul acordat partii frontale. Astfel, noul flagship pare un adevarat monolit, cu fata sculptata aproape la verticala.

X7 – sapte in lux si performanta

 

Cel mai probabil, noul stil abordat de BMW nu va fi lipsit de controverse. insa clientii cu siguranta vor aprecia acest rival al unor Range Rover sau Q7 in Europa si Escalade sau Navigator in SUA. si da, ii prevedem un viitor stralucit mai ales peste oceane – in America si China. Atu-urile sunt cat se poate de cuprinzatoare. Crom din belsug, faruri LED/laser, portiere spate imense, hayon tip „split gate” – spatiu din belsug la interior.

Citeste continuarea pe autovibes.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea