Stiinta & Tehnologie

#motorola #test #beta #windows mobile 7.0 #microsoft

Windows Mobile 7.0 s-ar putea lansa in aprilie 2010

Este posibil ca sistemul de operare Windows Mobile , versiunea 7.0, sa se afle deja in stadiul de testere Beta.

Informatiile vin de pe profilul de linkedin ale unui reprezentant Motorola.

Relatari din China

Sursa principala este Hand Huang, un programator in cadrul companiei Motorola care scria pe profilul propriu de LinkedIn ca a intrat in echipa de testare care transfera o serie de aplicatii de pe windows mobile 6.5 pe Windows Mobile 7.0.

Totodata, surse de pe site-ul Art Tehnica scriu ca aceste informatii ar putea fi adevarate, mai ales ca noul sistem de operare pentru dispozitivele mobile se afla in productie de cativa ani. Mai mult, acestia spun ca windows mobile 7.0 s-ar putea lansa in luna aprilie din 2010.

Imagine cu WinMo 7.0

La inceputul lunii iulie au aparut pe Internet si primele imagini cu ceea ce pareau sa fie capturi de ecran ale noului Windows Mobile 7. Fotografiile au fost postate de un fost angajat al Microsoft din divizia Visual UX intre anii 2004 si 2008, Robin Zu.

In prezent, acesta planifica sa isi deschida si un site unde va putea sa isi expuna portofoliul. Cu aceasta ocazia, site-ul chinez hxxland.com a reusit sa puna mana pe imaginile concept ale noului sistem de operare windows mobile 7 pe care Zu le-a realizat.

Windows Mobile 6.5


Recent, reprezentantii Microsoft au anuntat ca sistemul de operare pentru telefoanele mobile, Windows Mobile 6.5, va fi disponibil pentru utilizatori din data de 6 octombrie 2009.

In Europa Windows Mobile 6.5 va fi distribuit de operatorii de telefonie mobila ca Orange, Deutsche Telecom AG si Vodafone Group si va fi preluat de producatori ca Acer, HTC, LG Electronics, Samsung, Sony Ericsson si Toshiba.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea