Stiinta & Tehnologie

#steve ballmer #microsoft #lansare #11 mai #windows mobile 6.5

Windows Mobile 6.5 se lanseaza pe 11 mai

Noua versiunea a sistemului de operare Windows Mobile se va lansa oficial pe data de 11 mai 2009. Anuntul a fost facut in cadrul Microsoft’s TechEd 2009 Conference.

windows mobile 6.5 a fost anuntat oficial la show-ul de electronice Mobile World Congress 2009 care s-a desfasurat la Barcelona in luna februarie.

Download, la toamna

Asa cum era de asteptat, noua versiune vine cu update-uri minore, dar totusi binevenite. Terminalele care vor rula sistemul de operare Windows Mobile 6.5 se vor lansa dupa jumatatea anului 2009.

Din pacate utilizatorii dorinici sa isi instaleze noul sistem de operare vor trebui sa mai astepte. Windows Mobile 6.5 nu va fi disponibil pentru download din luna mai, ci abia din toamna lui 2009.

Windows Mobile versiunea 6.5 vine cu imbunatatiri ale interfetei de utilizator, noi caracteristici si un sistem de navigare pe internet mai usor. Aceste modificari pentru internet au fost aplicate browser-ului proprietar Microsoft, Internet Explorer.

Servicii Microsoft

Telefoanele mobile care vor rula in viitor aceasta noua versiune a sistemului de operare Microsoft vor beneficia si de cele doua servicii noi dezvoltate de compania americana, adica My Phone si windows marketplace pentru mobile.

Microsoft MyPhone este un serviciu care permite utilizatorului sa sincronizeze rapid mesajele text scurte (SMS) sau lungi (MMS), fotografiile, videoclipurile sau contactele de pe telefonul mobil cu un cont de internet creat anterior. Windows Marketplace va permite descarcarea pe telefonul mobil sau pe computerul personal a diferitelor aplicatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea