Stiinta & Tehnologie

#android 2.1 #winamp #youtube

Winamp si Youtube imbunatatit, disponibile pentru Android

Winamp a lansat varianta beta pentru smarphone -urile Android, iar o noua aplicatie Youtube imbunatatita face senzatie intre utilizatorii sistemului de operare.

Winamp Beta functioneaza cu Android 2.1 si toate versiunile ulterioare. Aplicatia poate fi sincronizata wireless sau prin USB cu Winamp-ul de pe desktop. Sincronizarea prin USB este permisa doar daca ai pe PC Winamp 5.59 beta.

Noua aplicatie se lauda cu un sistem de control intuitiv, o metoda eficienta de sortare a pieselor, shortcut -uri pentru playlist-uri si un widget pentru player disponibile in meniul Home din Android, informatii despre melodii, album art si compatibilitate cu functia "scroblling" cu ajutorul aplicatiei Last.fm pentru Android, potrivit mobilissimo.ro.

Youtube este acum mai usor de folosit pentru utilizatorii Android. Noua aplicatie YouTube permite vizionarea clipurilor pe mobil atat in format portrait, cat si landscape.

Prezenta in Android Market, aplicatia permite vizualizarea de informatii despre canalele YouTube si include o metoda de cautare ce ofera o experienta similara cu cea de pe un desktop.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea