Stiinta & Tehnologie

#win rent a car #rent a car #aeroport cluj #confort

Win Rent a Car: confortul de a inchiria o masina direct din aeroportul Cluj!

 

Win Rent a Car este o companie de inchirieri masini din Cluj-Napoca. Avand mai bine de 10 ani experienta pe piata clujeana, o flota de peste 50 de masini, reduceri de pana la 50% la inchiriere, disponibilitate 24/7 si zero taxe suplimentare ascunse, Win Rent a Car se dovedeste a fi o alegere castigatoare.



Masini de inchiriat direct din Aeroportul Cluj

Cei care calatoresc frecvent cu avionul, in vacante sau in interes de afaceri, stiu deja cat de important este confortul pe care ti-l ofera posibilitatea de a inchiria o masina direct din aeroport.

La orice ora treci de check-out, ai la dispozitie masina aleasa de tine cu care sa iti continui calatoria. Din Aeroportul Cluj-Napoca poti inchiria masini de la Win Rent a Car, firma care activeaza de 10 ani pe piata clujeana si are clienti fideli.

Cei mai multi au ajuns la ei cautand sa inchirieze o masina direct din Aeroportul International Cluj-Napoca, si apeleaza de fiecare data la ei datorita avantajelor de care se bucura: disponibilitate non-stop, modele variate de masini asigurate si echipate corespunzator, un proces de rezervare simplu si preturi corecte, fara taxe suplimentare ascunse.

Disponibilitate Non-Stop

Pentru ca un serviciu rent a car sa fie de calitate, acesta trebuie sa fie, in primul rand, disponibil 24/7 pentru clienti.

La Win Rent a Car masinile se pot inchiria online, simplu si rapid, direct de pe site: winrentacar.ro.

De asemenea, clientii au la dispozitie un numar de telefon disponibil 24/7 pentru apeluri telefonice/ WhatsApp/ Viber/ SMS: +40 747 089 754.

Modele variate de masini pentru toate gusturile

Este foarte important ca in flota unei firme de rent a car sa existe masini pentru toate gusturile. Clientii trebuie sa poata alege dintr-o varietate mare de masini, in functie de nevoi si preferinte. In flota Win Rent a Car exista peste 50 de modele de masini, din toate clasele: berlina, break, coupe, hatchback, SUV si transporter dintre care clientii isi pot alege masina potrivita.

Siguranta si Confort

Siguranta pe care ti-o ofera masina inchiriata este esentiala. Pentru ca o masina sa intre in flota Win Rent a Car, aceasta trebuie sa fie o masina sigura, de la marci renumite pentru siguranta si fiabilitatea masinilor: Volvo, Mercedes, BMW, Ford, Opel sau Mitsubishi. De asemenea, toate masinile Win Rent a Car sunt asigurate Full Casco si dotate cu ABS, ESP si GPS.

Nici confortul nu este de neglijat, masinile disponibile spre inchiriere la Win Rent a Car fiind bine echipate pentru orice sezon. In plus, masinile sunt dotate cu aer conditionat, mp3 si geamuri electrice, o parte dintre ele avand pilot automat si incalzire in scaune.

Rezervare Rapida – telefonic sau online

Timpul este o resursa pretioasa pentru noi toti in ziua de azi, asadar procesul de inchiriere al unei masini trebuie sa fie unul cat mai rapid.

La Win Rent a Car, procesul de rezervare online este simplu si rapid. Cei care doresc sa inchirieze o masina direct de la Aeroportul Cluj nu trebuie decat sa intre pe site si sa parcurga pasii din formularul de rezervare. Practic, masina dorita poate fi inchiriata in mai putin de 5 minute.

Cei care doresc sa inchirieze masina prin telefon, au la dispozitie numarul +40 747 089 754.

Clientii Win Rent a Car se bucura de preturi avantajoase si reduceri de pana la 50% in functie de durata rezervarii. Tarifele pot fi consultate pe site, cu un click AICI. Clientilor li se garanteaza faptul ca la Win Rent a Car nu se practica politica taxelor suplimentare ascunse.

Asadar, daca doriti sa inchiriati o masina direct de la Aeroportul International Cluj-Napoca, nu ezitati sa alegeti Win Rent a Car si sa va alaturati celor peste 1000 de clienti multumiti!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea