Stiinta & Tehnologie

# WhatsApp modificari #WhatsApp

WhatsApp, noi schimbari. Ce se va intampla cu mesajele

WhatsApp se pregateste sa introduca o noua optiune, iar acum este in faza de testare. Este vorba despre autodistrugerea mesajelor dupa ce au fost citite. 

Aceasta functie ar putea fi foarte utila pentru persoanele care au nevoie de discretie si transmit informatii importante prin intermediul WhatsApp. Acest sistem îl are şi aplicaţia Signal unde se poate seta timpul în care vrei să distrugă mesajul trimis sau primit.Aşadar, dacă ai trimis un mesaj şi nu vrei ca cineva să-l citească întâmplător sau nu, setezi ca el să se autodistrugă după ce a fost trimis. La fel procedezi si când primeşti un mesaj, după ce-l citeşti se va autodistruge.

Atunci când este bifat timpul la secţiunea „Mesaje care dispar” va asigura înlăturarea din istoricul conversaţiei a tuturor mesajelor care depăşesc termenul ales. Este cu adevărat utilă aplicaţia mai ales pentru utilizatorii care uită să şteargă anumite schimburi de mesaje secrete imediat după ce au fost vizualizate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea