Stiinta & Tehnologie

#festival #volkswagen #broscute #bug fest

Weekend: Festivalul "broscutelor" Volkswagen

Mesaj important pentru iubitorii de " broscute "! Si cand spun broscute nu ma refer la animalutele iubitoare de apa, ci la modelele clasice Volkswagen.

Astfel, in weekend-ul urmator la Targu Mures va avea loc BUG FEST , o intalnire internationala a Broscutelor, la care vor participa circa 100 de posesori de autoturisme Volkswagen din Romania, Ungaria, Danemarca, Croatia si chiar din indepartate Columbie.

Anton Scheibert, unul dintre organizatorii manifestarii, a declarat ca in cadrul BUG FEST vor fi prezente inclusiv masini care provin ce dateaya din cel de- al doilea razboi mondial .

Potrivit acestuia, evenimentul de la Targu Mures este la prima editie si, pe langa parada Broscutelor, vor fi si momente inedite, cum ar fi concursul de carting, concursul de asamblare a pieselor, intreceri distractive cum ar fi slalomul cu roata si tenisul de masa.

Organizatorii vor oferi participantilor gulas, un foc de tabara, precum si programe de voie in Complexul de Agrement Muresul. Proprietarii de Broscute se vor mai delecta si cu spectacole oferite de majorete .

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea