Stiinta & Tehnologie

#bani din tiktok #tiktok #castiguri

Vrei sa faci bani din TikTok? Platforma te sustine mai mult decat oricand! Iata cum!

Desi exista foarte multe persoane care fac bani din TikTok, nimeni nu stie exact cat castiga marii influenceri care activeaza pe aceasta platforma. In plus, creatorii de continut nu dezvaluie valoarea contractelor care privesc postarile sponsorizate, asadar sumele vehiculate online pot fi numai speculatii sau estimari. Cu toate acestea, cu siguranta poti face foarte multi bani din TikTok daca reusesti sa aduni un numar mare de followeri.

Primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca marile branduri sunt foarte atente la TikTok. Daca ai un fanbase mare, ai deja un avantaj in ochii acelor branduri. Astfel, daca ii poti ajuta sa atinga si sa inteleaga auditoriul pe care il ai, beneficiile financiare pot fi insemnate. Multi creatori de continut care fac bani din TikTok in acest moment au avut o activitate productiva si pe alte platforme, precum Instagram, Vine sau YouTube.

La inceputuri, Gray (@lorengray) a fost star pe Musical.ly. David Dobrik (@daviddobrik) a inceput pe Vine si a continuat pe Youtube inainte sa castige foarte multi bani din TikTok prin colaborarile cu Chipotle. Zach King (@zachking) si-a perfectionat videoclipurile scurte cu iluzii optice pe Vine, iar Anna O'Leary (@glitterandlazers) deja avea venituri foarte bune din Instagram atunci cand a descoperit oportunitati mai mari pe TikTok.  

Sfaturi de la un creator de continut de succes

“Ma bucuram de succes pe Instagram si Youtube inainte, dar nu se compara cu succesul pe care il am acum pe TikTok”, spune O'Leary (@glitterandlazers). “Aveam circa 300.000 de followeri pe Instagram si cam 200.000 pe YouTube”.

Anna are acum 4,3 milioane de followeri pe TikTok, iar acest fanbase este de o diversitate mult mai mare decat pe platformele pe care le folosea in trecut. Cati bani din TikTok castiga Anna acum? Nu poate sa ofere aceste detalii, insa spune ca platforma este tot mai productiva, astfel incat a devenit prioritatea numarul unu pentru ea.

Probabil ai auzit ca TikTok este “vestul salbatic al social media”, tocmai fiindca numai cei autentici pot “supravietui” pe aceasta platforma. Autenticitatea este cheia succesului, iar versatilitatea si creativitatea sunt, de asemenea, foarte importante. Majoritatea TikTok-erilor de succes creeaza continut deosebit de diversificat: dansuri, meme, duete, sketch-uri.

Fiecare creator de continut intra in jocul provocarilor de pe aceasta platforma, insa are o interpretare personala si autentica. In plus, TikTok-erii de succes creeaza foarte mult continut, postand chiar si de cateva ori pe zi. Daca vrei sa afli mai multe despre crearea de continut care sa iti aduca cele mai mari castiguri, “rasfoieste” articolele de pe blog-ul www.bani-online.ro!

Urmareste TikTok Marketplace, un motor de cautare pentru creatori

Spre deosebire de celelalte platforme de social media, TikTok pune accent pe succesul fiecarui creator de continut. In ultimii ani, echipa din spatele TikTok a lucrat pentru a conecta creatorii de continut de succes cu marile branduri care vor sa atinga auditoriul acestei platforme. TikTok stie ca platforma se bazeaza pe creatorii de continut, astfel incat ii sustine pe acestia prin cele mai bune mijloace.

Unul dintre exemple este TikTok Marketplace: o baza de date pentru marile companii care cauta creatori de continut cu care sa colaboreze. In prezent, creatorii de continut de succes joaca si rolul de consultanti in cadrul companiilor cu care colaboreaza, astfel incat sa poata asigura un succes cat mai mare al fiecarei campanii sponsorizate.

Marketplace-ul este inca in varianta beta, insa imediat ce va porni, va oferi posibilitatea marilor branduri de a cauta creatori de continut dupa numarul de followeri, numarul de reactii si raspunsuri, tipul de TikTok si o serie de parametri specifici.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea